Kom i gang

Minimering af fejl

Træn de kliniske procedurer i et realistisk 3D miljø og øg fagligheden og minimere fejl.

Skaber øget tryghed

Gentag de kliniske procedurer så ofte det er nødvendig og øg trygheden.

Motiverede medarbejdere

Ved minimering af fejl og øget faglighed holdes der fokus på det som er vigtig i en travl hverdag.

Beskrivelse

I denne procedure lærer du, at pleje et kateter à demeure (KAD) på en mand.

I denne procedure lærer du om den vigtige rolle, pleje af kateter à demeure (KAD) spiller i at sikre, at kateteret fungerer korrekt og forhindrer infektioner og komplikationer. Du lærer om hvornår det kan være nødvendigt at bruge KAD, fx ved inkontinens eller afbrydelse af urinvejene.

Du lærer også om betydningen af god hygiejne, og hvordan det er vigtigt at vaske hænderne grundigt, før man håndterer eller skifter kateteret for at forhindre spredning af bakterier.

Du vil desuden lære om vigtigheden af at holde området omkring kateteret rent og tørt, samt hvordan at følge lægens anvisninger for skift af kateteret kan sikre at det fungerer korrekt.

Denne procedurer kan med fordel kombineres med Anlæggelse af kateter á demeure til mand, Anlæggelse af kateter á demeure til kvinde, Pleje af kateter á demeure til kvinde, Pleje af kateter á demeure til kvinde, Skylning af kateter á demeure til kvinde, Skylning af kateter á demeure til mand, Fjernelse af kateter á demeure til mand og Fjernelse af kateter á demeure til kvinde

Fakta

Sværhedsgrad

Rutineret

Varighed

05:00

Trin i proceduren

11 stk.

Alle procedurer er baseret på procedurebeskrivelser som anvendes i Region Syddanmark.

VR TRAINER
VR TRAINER