Kom i gang

Minimering af fejl

Træn de kliniske procedurer i et realistisk 3D miljø og øg fagligheden og minimere fejl.

Skaber øget tryghed

Gentag de kliniske procedurer så ofte det er nødvendig og øg trygheden.

Motiverede medarbejdere

Ved minimering af fejl og øget faglighed holdes der fokus på det som er vigtig i en travl hverdag.

Beskrivelse

I denne procedure lærer du, at anlægge et kateter à demeure (KAD) på en kvinde.

I denne procedurer opnår du viden om anlæggelse af kateter à demeure (KAD) på kvinde, en procedure hvor et kateter indsættes i urinrøret og efterlades i kroppen i længere tid.

Du får viden om hvorfor KAD er nødvendigt, såsom i tilfælde af inkontinens eller afbrydelse af urinvejene. Du lærer om sikkerhedsforanstaltningerne før anlæggelse af KAD, metoderne til at anlægge kateteret, og om komplikationer og infektioner der kan opstå efter proceduren.

Du vil også opnår viden om pleje og vedligeholdelse af kateteret, efter anlæggelse for at forhindre infektioner og sikre god heling.

Proceduren henvender sig til nyansatte sygeplejersker / SOSU'er, som mangler erfaring og rutine i praktisk udførelse i anlæggelse af kateter. Og erfarne sygeplejersker / SOSU'er, som har behov for genopfriskning.

Denne procedurer kan med fordel kombineres med Anlæggelse af kateter á demeure til mand, Pleje af kateter á demeure til mand, Pleje af kateter á demeure til kvinde, Skylning af kateter á demeure til kvinde, Skylning af kateter á demeure til mand og Fjernelse af kateter á demeure til mand

Fakta

Sværhedsgrad

Begynder

Varighed

08:35

Trin i proceduren

11 stk.

Alle procedurer er baseret på procedurebeskrivelser som anvendes i Region Syddanmark.

VR TRAINER - Wacky Studio
VR TRAINER - Wacky Studio