Kom i gang
Medie kit

VR TRAINER

Download Brand Pakke

Ved at bruge VR TRAINER brand assets accepterer du at følge retningslinjerne. VR TRAINER forbeholder sig retten til når som helst at annullere, modificere eller ændre tilladelsen i disse retningslinjer efter eget skøn. For yderligere information om brug af VR TRAINER brand assets, kontakt hello@vrtrainer.dk.

VR TRAINER Medie-Kit.zip

Logo & Brand Mærke

Det primære VR TRAINER logo bruger den fulde logotype og er at finde i pink / mørkegrå på hvid baggrund. Brug som undgangspunkt det primære fulde logo på hvid baggrund for alle omtaler af VR TRAINER, så der fastholdes en ensartet brand genkendelse. Brand mærket må bruges som understøttende billede, men aldrig alene medmindre det fulde VR TRAINER logo bruges andre steder i materialet.

Logo - VR TRAINER
Logo - VR TRAINER
Logo - VR TRAINER
Logo - VR TRAINER
Logo - VR TRAINER
Logo - VR TRAINER
Logo - VR TRAINER
Logo - VR TRAINER

Mønster

VR TRAINER mønsteret findes i grå farver. VR TRAINER mønsteret må bruges som understøttende billede, men aldrig alene medmindre det fulde VR TRAINER logo bruges andre steder i materialet.

Mønster - VR TRAINER
Mønster - VR TRAINER

Farver

VR TRAINERs farvepalet består af pink, hvid og grå. Som tommelfingerregel bruges pink med mørkegrå som de primære farver. Dette begrænsede udvalg giver en visuel kontinuitet på tværs af alle VR TRAINERs brand.

#FC3768

#29384D

#CEDBE6

#FFFFFF

Størrelser

Det primære VR TRAINER logo bruger den fulde logotype og er at finde i pink / mørkegrå på hvid baggrund eller hvid på pink og mørkegrå baggrund. Brug det fulde logo for alle omtaler af VR TRAINER, så der fastholdes en ensartet brand genkendelse.

Logo - VR TRAINER

VR TRAINER logoet må aldrig være mindre end 200px digitalt eller 40mm på print.

Mærke - VR TRAINER

VR TRAINER brand mærke må aldrig være mindre end 40px digitalt eller 8mm på print.

Exclusion Zone

Logo og Brand Mærke skal altid overholde en exclusion zone som er lig med halvdelen af brand mærkets højde (markeret som ×).

Logo Exclusion Zone - VR TRAINER
Logo Exclusion Zone - VR TRAINER
Hent vores guide:

Den Ultimative Guide
til Virtual Reality
i Sundhedssektoren

Hent guiden her Den ultimative guide til Virtual Reality i sundhedssektoren