Kom i gang

Du får automatisk adgang til den fulde video, når du køber adgang til VR TRAINER

Minimering af fejl

Træn de kliniske procedurer i et realistisk 3D miljø og øg fagligheden og minimere fejl.

Skaber øget tryghed

Gentag de kliniske procedurer så ofte det er nødvendig og øg trygheden.

Motiverede medarbejdere

Ved minimering af fejl og øget faglighed holdes der fokus på det som er vigtig i en travl hverdag.

Beskrivelse

I denne procedure lærer du, at anlægge et kateter à demeure (KAD) på en mand.

I denne procedure vil du lære om anlæggelse af kateter à demeure (KAD) på mand, en teknik, hvor et kateter indsættes i urinrøret og efterlades i kroppen i en længere periode.

Du vil få forståelse for, hvornår det er nødvendigt at bruge KAD, såsom i tilfælde af inkontinens eller afbrydelse af urinvejene. Du vil også blive instrueret i sikkerhedsforanstaltningerne før anlæggelse af KAD, metoderne til at anlægge kateteret og mulige komplikationer eller infektioner efter proceduren.

Du vil også erhverve viden om pleje og vedligeholdelse af kateteret efter anlæggelse for at forhindre infektioner og sikre god heling.

Proceduren henvender sig til nyansatte sygeplejersker / SOSU'er, som mangler erfaring og rutine i praktisk udførelse i anlæggelse af kateter. Og erfarne sygeplejersker / SOSU'er, som har behov for genopfriskning.

Denne procedurer kan med fordel kombineres med Anlæggelse af kateter á demeure til kvinde, Pleje af kateter á demeure til mand, Pleje af kateter á demeure til kvinde, Skylning af kateter á demeure til kvinde, Skylning af kateter á demeure til mand og Fjernelse af kateter á demeure til mand

Fakta

Sværhedsgrad

Rutineret

Varighed

08:35

Trin i proceduren

32 stk.

Alle procedurer er baseret på procedurebeskrivelser som anvendes i Region Syddanmark.

VR TRAINER - Wacky Studio
VR TRAINER - Wacky Studio