Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Politik, der gælder for dig når du bruger dette websted eller vores andre produkter

Sidst gennemgået d. 21-07-2021

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev behandler vi de angivne personoplysninger med det formål, at kunne sende e-mails med nyheder, nye produkter, tilbud, invitationer til events, samt andre marketingtiltag.

Behandlingen af personoplysninger sker baseret på samtykke. Husk at du på et hvert tidspunkt kan trække dit samtykke tilbage.

Der indsamles personoplysninger i form af navn og e-mail. Der indsamles alene oplysninger, som du som besøgende selv afgiver.

Hvem modtager personoplysningerne?

Personoplysninger der afgives bliver ikke videregivet uden for virksomheden og overdrages (ikke videregives) til MailChimp i USA, hvor de anvendes til udsending af nyhedsbreve.

Det er ikke muligt for MailChimp, at benytte personoplysningerne til egne formål og handler derved udelukkende på VR TRAINERs instrukser.

VR TRAINER har indgået en databehandleraftale med MailChimp og det er verificeret, at MailChimp er en del af EU's certificeringsaftale "Privacy Shield", som sikre at selskaber i USA behandler personoplysninger i henhold til gældende EU lovgivning.

Opbevaring af personoplysninger

Alle personoplysningerne opbevares så længe du er aktiv tilmeldt nyhedsbrevet og/eller indtil du trækker sit samtykke tilbage.

Personoplysningerne slettes også løbende såfremt det teknisk ikke er muligt, at modtage e-mails og/eller nægtes f.eks. ved en fuld mailkonto eller andet.